Transfers och rykten för Manchester United

Det snackas massor om Manchester United och vilka förstärkningar som de behöver inför nästa säsong. Man har ju redan tagit in Memphis Depay. Men den där Louis van Gaal är inte blyg när det kommer till att spendera pengar. Det visade han inte minst förra sommaren då han köpte Luke Shaw, Marcos Rojo, Daley Blind och Angel Di Maria. Den sistnämnda blev som bekant den dyraste spelare i Premier League någonsin när han togs in från Real Madrid för nära 60 miljoner brittiska pund. Louis van Gaal lånade dessutom in Radamel Falcao från AS Monaco.

Rykten om tunga spelare från Real Madrid

Louis van Gaal köpte Angel Di Maria för rekordpengar förra sommaren. Han lämnade Real Madrid. Real Madrid vill ta in Uniteds supermålvakt David De Gea. Samtidigt vill van Gaal köpa in fler spelare från de spanska jättarna. Squawka rapporterar om att man siktat in sig på trion BBC som står för Bale, Benzema och Cristiano. Man ska också vara intresserade av att köpa loss mittbacken Varane.

Osannolikt med stora försäljningar

Carlo Ancelotti fick sparken av Real Madrid för att man inte vann någonting. Nu har Rafael Benitez fått jobbet som manager för Real Madrid istället. Jag tror att det är extremt osannolikt att Benitez börjar sälja en massa gubbar till andra lag. Och allra mest isannolikt är att han gör sig av med sina bästa spelare. Om Benitez vill spela 4-2-3-1 så kommer han att ställa upp såhär:

Karim Benzema

Gareth Bale, James Rodriguez, Cristiano Ronaldo

Toni Kroos, Luka Modric

Marcelo, Sergio Ramos, Pepe, Carvajal

Iker Casillas

Det är vad jag tror i alla fall. Kanske får Varane spela i mitten. Om Benitez föredrar Ramos och Pepe framför Varane så kanske det är möjligt att United får loss honom. Men jag tror inte det. Och att de skulle kunna värva Bale, Benzema eller Ronaldo tror jag är väldigt avlägset.