Spel på NBA

Det är ganska torrt på spelfronten just nu. Då menar jag alltså inte på PS3. För där spelar jag som aldrig förr. Det har varit ganska kasst väder där jag bor och av ren frustration har jag spärrat in mig och spelat. Jag skulle ha kunnat dra ut och fiskat eller nåt trots regn, men det har bara blivit en massa FIFA. Men egentligen så skulle jag hellre ha spelat lite sportsbetting. Det tråkiga är att det inte finns alls mycket att spela på nu. Allsvenskan? Nja, jag är inte så sugen på att kolla på Allsvenska matcher om jag ska vara helt ärlig. Jag är i grund och botten en PL-kille. Men jag spelar gärna på La Liga, Serie A, Bundesliga eller Ligue 1 (när Zlatan spelar). Alla av dessa ligor har ju dock slutat sedan länge och det är lite trist.

Betta på NBA

Det var ju final mellan Cleveland Cavaliers och Golden State nyligen. Jag hoppades på att Cleveland redan i grundserien enbart på grund av LeBron James. Det är kul när det är snack kring hans spel och honom som person.

Det tråkiga med att spela på NBA eller basket överlag är att jag är så himla dålig på det. Så det blir bara obetydliga småslantar för jag vill inte förlora för mycket. Jag brukar kolla på en sajt som heter tippat.se/ för att få lite stöd för de spel som jag lägger. Det är en nyhetssajt och speltipssajt för sportsbetting. Det är inte fel att ta lite hjälp ibland.

Jag hade några spel inne som jag tänkte avslöja. Inför säsongen bettade jag på att Lebron James skulle stanna i Miami Heat till 1.50 gånger pengarna. Jag trodde att det var ett succéspel. Men så drar killen tillbaka till Cleveland. Efter det spelade jag på att Cleveland skulle vinna NBA. Jag trodde att det skulle bli riktigt bra med Kevin Love, Kyrie Irving och Lebron James. Och det blev det ju också.

Nu är ju dock NBA också slut. Så det finns ännu mindre att spela på.